Anvelope 155 70 R13 Vara

★★★★☆

Pentru a gasi anvelope 155 70 r13 vara la cel mai mic pret, trebuie sa cautati ore intregi. Expertii nostri fac acest lucru pentru a se asigura ca veti obtine o calitate excelenta la un pret mai mic. O sa iti fie de mare ajutor! Garantam satisfactia la achizitia dumneavoastra.

Cel mai bun TOP 9

👉 Vezi pe toate 👈

De unde știu dacă am și eu nevoie de anvelope 155 70 r13 vara?

Anvelopele pentru lunile de vară sunt o alegere excelentă pentru un vehicul, în principal pentru că oferă performanțe și rezistență bune. Cu toate acestea, acești oameni pot veni la un preț mare pentru a putea cumpăra și utiliza. Pentru a vă asigura că aveți nevoie de anvelopa de vară potrivită pentru vehiculul dumneavoastra, va trebui să determinați dimensiunea și tipul specific de anvelopă de care are nevoie vehiculul dumneavoastră.

Pentru a stabili dimensiunile anvelopei mașinii dumneavoastra, trebuie să vă gândiți la peretele lateral al anvelopei. De obicei, peretele lateral ar trebui să fie:

Mai mare decât dimensiunea interioară a anvelopei actuale a mașinii.

Mai compact decât căptușeala de dimensiunea propriilor anvelope de mașină.

Într-adevăr, exact aceeași dimensiune ca și interiorul jantei mașinii tale.

Dacă vehiculul oferă o dimensiune diferită de dimensiunile anvelopei auto cu duritate, veți dori să contactați un magazin auto pentru a comanda anvelopa exactă.

Pentru a determina tipul de anvelope de vară pentru mașina dumneavoastra, trebuie să vă uitați la tipul de benzi de rulare. Următorul tip este:

Toate climele.

Comprimat.

Magnet permanent.

Toate climele.

Adâncimea zăpezii.

Când mașina dumneavoastra are oricare dintre următoarele tipuri de șenile, o persoană va trebui să cumpere anvelopa corectă pentru lunile de vară:

All-Season – Acest tip specific de anvelopă de vară oferă o performanță generală excelentă, împreună cu durabilitate la majoritatea tipurilor de temperaturi.

În rezumat: Acest tip de anvelopă de vară este de obicei bună pentru vehiculele care au o mulțime de kilometri până la ele. Oferă o aderență excelentă și este ușor de utilizat.

Magnet permanent – Acest tip de anvelopă de vară este bună pentru vehiculele care vor avea o mulțime de cai putere. Îți oferă o aderență bună și va fi destul de robust.

All Weather – Acest tip de anvelopă de vară este bună pentru mașinile care au tot felul de condiții meteorologice. Oferă o performanță excelentă, care este durabilă în toate tipurile de condiții meteorologice.

Cum se soluționează eventualele probleme ale anvelope 155 70 r13 vara?

155 75 Summer Four Tire Dificultățile pot fi cu ușurință efectul unei varietăți de lucruri, totuși ele sunt cauzate de obicei de ruperea și ruperea. Dacă întâmpinați complicații cu cele patru anvelope actuale, este esențial să lucrați imediat la ele. Iată câteva îndrumări pentru a vă ajuta să treceți peste necazurile anvelopelor de vară 15574.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a remedia complicațiile anvelopelor de vară 155 70 este să verifici presiunea din anvelopele mașinii tale. Asigurați-vă că tensiunea specială a anvelopelor mașinii este la minimum de kilograme de rupere pe inch dreptunghiular. -umflat.

Examinați benzile de rulare.

Verificați peretele lateral al roții.

În cazul în care peretele lateral al anvelopei mașinii se crăpă, atunci o persoană poate avea probleme cu anvelopa în general. Dacă fisura este suficient de mare, ar putea cauza explodarea anvelopei. Dacă bustul este cu siguranță mic, acest lucru cu siguranță nu poate provoca lovirea anumitor anvelope a mașinii.

Verificați din nou tensiunea anvelopei.

Dacă aveți probleme cu anvelopele dumneavoastra de vară 155 70, este foarte important să verificați din nou tensiunea specifică a anvelopelor.

Verificați adâncimea interesantă a benzii de rulare a roții.

Verificați banda de rulare a anvelopei mașinii.

Verificați urmărirea anvelopelor.

Uită-te la detaliile benzii de rulare a anvelopei.

Dacă nivelul de urmărire al anvelopei auto nu este, în general, distribuit uniform, este posibil ca anvelopa să nu poată rezista uzurii din vară. Dacă adâncimea benzii de rulare pur și simplu nu este livrată uniform, este posibil ca roata să nu poată suporta căldura în sezonul de vară.

Uită-te la stresul asupra anvelopelor.

Dacă probabil că aveți mereu probleme cu presiunea actuală a anvelopelor, ar fi important să o verificați din nou. Dacă presiunea este foarte scăzută, este posibil ca anvelopa să fie încă subumflată. În cazul în care presiunea este mare, în mod normal, anvelopa poate fi supraumflată.

Cum curățați anvelope 155 70 r13 vara?

Dacă încercați să găsiți sfaturi despre cum să curățați toate cele patru anvelope de vară, aveți noroc! Acest articol impresionant vă va oferi folosind câteva sfaturi benefice pentru a face acest lucru corect.

Începeți prin a freca roata cu cârpa uscată. Acest lucru poate elimina orice murdărie și resturi acumulate.

Apoi, utilizați un aspirator pentru a îndepărta resturile și murdăria din anvelopă.

În cele din urmă, începeți să utilizați un săpun blând pentru a curăța suprafața anvelopei. Aveți grijă să nu distrugeți suprafața anvelopei.

Asigurați-vă că adăugați un etanșant la anvelopă în cazul în care nu este în curs de reparare. Acest specific va ajuta la patrularea anumitor anvelope pentru deteriorare. Și chiar îmbrăcați-vă.

Care sunt faptele interesante despre anvelope 155 70 r13 vara?

One Hundred Fifty Five 75 Summer Wheels sunt pregătite pentru utilizare pe vehicule mai mature care au un ampatament de cel puțin 2,5 inci. Acești oameni oferă o călătorie excelentă și sunt, de asemenea, rezistenți la umezeală și la condiții excelente de schi. Câteva beneficii asociate cu utilizarea acestor patru anvelope includ o economie de combustibil îmbunătățită și chiar emisii reduse. Care sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru mașinile care trebuie să fie pe drumuri mult timp.

Dacă sunteți în căutarea unui tip de anvelopă auto de vară care oferă o aderență bună și o capacitate constantă, 155 70 r13 este în general o alegere excelentă. Acest tip de anvelopă este ideală pentru șoferii care doresc să petreacă mult timp pe drumul deschis, deoarece oferă performanțe și echilibru bune.

Pentru a putea face o poveste foarte lungă rapid, aceste tipuri de anvelope sunt ideale pentru conducerea unui vehicul vara, deoarece prezintă un suport deosebit și chiar o funcționalitate foarte bună. Acești oameni sunt, de asemenea, foarte rezonabili, așa că puteți menține mașina să funcționeze fără probleme în cea mai mare parte a verii.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult