Acidifiant Aditiv Furajer

★★★★☆

Pentru a gasi acidifiant aditiv furajer la cel mai mic pret, trebuie sa cautati ore intregi. Expertii nostri fac acest lucru pentru a se asigura ca veti obtine o calitate excelenta la un pret mai mic. O sa iti fie de mare ajutor! Garantam satisfactia la achizitia dumneavoastra.

Cel mai bun TOP 9

👉 Vezi pe toate 👈

De unde știu dacă am și eu nevoie de acidifiant aditiv furajer?

Nu puteți găsi o singură soluție pentru această problemă, deoarece aceasta va depinde de o varietate de elemente implicate, inclusiv de lotul de alimentare specific și chiar de procesul de producție utilizat. Cu toate acestea, câteva sfaturi generale pentru a vă ajuta să determinați dacă doriți acidifiant aditiv furajer pot include:

Verificați planul de hrănire zilnic sau chiar săptămânal al parcului de îngrășare pentru a vedea dacă veți găsi practic orice producție în producție sau poate o lipsă de animale care ar putea afecta calitatea furajului.

Uitați-vă la detaliile de producție a parcului de hrănire pentru a vedea dacă a fost deja făcut vreun tip de modificare în anul precedent care ar putea avea un efect asupra nivelurilor de acidificare.

De obicei, verificați creatura din hrănirea în documentele generale de sănătate pentru a vedea dacă vreun animal sălbatic este deja tratat pentru probleme de aprovizionare cu alimente.

Comparați și comparați cantitățile de acidificare pentru un anumit lot de îngrășare cu cele asociate cu alte loturi de îngrășare din propria zonă pentru a vedea dacă există asemănări.

Nu veți refuza să vorbiți cu managerul de producție sau cu medicul veterinar dacă cineva are întrebări cu privire la ingredientele furajelor.

Cum se soluționează eventualele probleme ale acidifiant aditiv furajer?

Dacă cineva are probleme cu dumneavoastra, consultați aceste tipuri de sfaturi pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Verificați standardul special de soluție acidă din alimentele care vi se administrează.

Dacă nivelul de acid din hrana respectivă este foarte scăzut, este posibil să puteți remedia problema pur și simplu modificând îngrijirea alimentelor. Dacă nivelul soluției de acid este într-adevăr substanțial, poate fi necesar să aplicați acidifiant.

Verificați filtrul.

În mod normal, îndepărtați sistemul de filtrare și examinați circulația particulară.

Verificați calitatea aerului.

Verificați motorul pompei.

Aruncă o privire la sistemul de filtrare.

Dacă un anumit filtru nu este curat microbiologic, ar putea încetini fluxul de aciditate. În mod normal, îndepărtați filtrarea și examinați circulația în mod normal. În cazul în care circulația este scăzută, filtratul este posibil să fie complet curat. Dacă curentul este mai mare, filtrarea cu siguranță nu este curată și poate fi necesar să fie schimbată.

Uită-te la nutriție.

Dacă hrana pe care o primiți nu primește nivelul corect de acid, este posibil ca cantitatea de acid să nu ajungă la hrana pe care o primiți. De asemenea, verificați aprovizionarea pentru a vedea dacă există prea multă sau poate prea puțină substanță chimică, de ex. Dacă acidul din stomac nu își face loc în aprovizionare, trebuie schimbat.

Verificați motorul pompei.

În cazul în care motorul pompei nu funcționează corespunzător, este posibil ca acidul specific să nu fie livrat la alimentele specifice. Verificați motorul pompei și vedeți dacă accelerează sau chiar încetinește. În cazul în care pompa nu funcționează corect, este necesar să o schimbați.

Uită-te la calitatea vremii.

Dacă calitatea aerului este cu siguranță slabă, acidul ar putea lucra prea mult și poate cauza probleme. Aruncați o privire la calitatea aerului și aflați dacă aveți vreo dovadă de ciupercă sau poate vreo altă problemă.

Cum curățați acidifiant aditiv furajer?

Când căutați să curățați, este important să urmați acești pași simpli:

Îndepărtați orice tip de obstrucție.

Dacă există practic alergeni alimentari, rezultate sau poate câteva alte elemente, ei vor împiedica spălarea corectă. Îndepărtați aceste obstacole folosind un aspirator, un suflante sau chiar un praf de pene.

Îndepărtați orice resturi acumulate.

Reziduurile din procesul de curățare se pot acumula cu ușurință după un timp, iar acest lucru poate cauza alimente de proastă calitate. Îndepărtați orice reziduu acumulat cu o cârpă, un coș de gunoi sau un stâlp.

Clătiți.

Odată ce saboții, resturile și procesul de curățare sunt finalizate, au timp să se clătească. Acest lucru va elimina orice produse sau servicii de curățare reziduale și va face aprovizionarea mai eficientă.

Mâner dând acidifiant.

Menținerea aprovizionării cu hrană pentru acidulant este foarte importantă, deoarece ajută la prevenirea blocării acidulantului și determinând aprovizionarea să devină ineficientă. Scapa de orice aliment infundat sau ineficient pentru acidificanti cu un aspirator, suflante sau praf.

Care sunt faptele interesante despre acidifiant aditiv furajer?

Există numeroase fapte interesante legate de. Iată câteva:

Poate ajuta la îmbunătățirea calității generale a nutriției.

Ele ar putea ajuta la afișarea animalelor de companie sănătoase de familie prin reducerea numărului special de boli și chiar bacterii prezente în hrana lor.

Ele vor ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului fizic general asociat cu carcasele de animale.

Ele pot ajuta, de asemenea, la reducerea nivelului de miros din alimente.

Ele vă pot ajuta, de asemenea, să vă reduceți volumul de cazare în fluxul dumneavoastra actual.

Este un fel de ingredient care ajută la ajustarea pH-ului aprovizionării cu apă a parcului de îngrășare, astfel încât animalele de companie din familie să poată mânca sau bea în mod corespunzător. Acidificatorul special ajută într-adevăr la reducerea cantității speciale de var din apa normală, ceea ce poate ajuta la creșterea calității acestui aliment.

Acidifiant aditiv furajer este adesea un compus care ajută la scăderea cantității de substanțe chimice pe tot parcursul dietei. Poate face o anumită cantitate mai comestibilă și vă ajută să vă mențineți animalele hrănitoare.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult