Karting-ul – o activitate extra curriculară

Karting ca distractie pentru toti

Odată cu sfârșitul anului școlar majoritatea activităților extra curriculare sponsorizate de școală se încheie. Pe măsură ce vacanța de vară se apropie, este posibil că veți fi în căutarea activităților care vor scoate copiii afară în aer liber și îi vor menține interesați.

După un timp, activitățile demodate (înot, parcuri de trambulină, parcuri acvatice, filme) își pierd recursul. Există multe tabere și lecții unde îi puteți înscrie pe copiii dvs. Și, probabil, preferați să facă ceva mai productiv decât vizionarea YouTube-lui și jocurile video. Din fericire, dacă locuiți în zona Houston, aveți acces la o activitate în aer liber pe care copiii o iubesc – și de fapt, unde vor învăța multe lucruri (fără să-și dea seama că învață!) Această activitate este karting-ul de mare viteză!

Go Karting-ul: provocator și distractiv atât pentru minte, cît și pentru corp corp

Go-karting-ul, fără îndoială, este unul dintre cele mai exigente sporturi fizice și mintale pentru copii și adulți. Așa e, cursele sunt un sport la fel ca baseballul-ul, fotbalul american și fotbalul. Un șofer kart are nevoie nu doar de o concentrare maximă pe pistă, ci și de rezistență fizică, mai ales în partea de mijloc și cea superioară a corpului. Dea nu se confunda cu mașinile de cursă pe care le veți găsi la carnavaluri și parcuri de distracții, aceste karturi au viteze de 60-90 m/oră.

La fel ca în cazul majorității sporturilor, șoferii de karturi poartă uniforme (costum, cască, mănuși, încălțăminte și protectori pentru piept și coaste), chiar și în căldura din Texas Ei concurează împotriva celorlalți, adesea competiția se dă între 20 și 40 de șoferi.

Competitorii de Karturi sunt curajoși și în condiții extreme, cum ar fi căldură 100 de grade până la temperaturi extrem de reci și ploaie. De fapt, șoferii de kart se confruntă cu condiții mai dificile decât cele ale conducătorilor auto. Nu există cabină într-un kart; conducătorii trebuie să aibă forța fizică și mintală de a fi expuși la așa condiții, în același timp fiind foarte atenți.

Go Karting-ul este adevărata afacere

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv pentru copiii dvs. de a petreceno oră sau două într-o sâmbătă, există o mulțime de oportunități de a merge go karting. Dacă sunteți în căutarea unei activități unde copiii dvs să-și dezvolte abilitățile și încrederea, și sunteți dispus să petreceți timp pentru pregătire, karting-ul de mare viteză este cel mai potrivit.

Competitorii de kart au de obicei câteva sesiuni de practică, o cursă de calificare și curse parcurse pe timp nefavorabil înainte să ajungă chiar la cursele din Main Event, care durează aproximativ 20 de minute. Competitorii pregătiți pentru cursă petrec mai multe zile la rând pe pistă. Chiar și atunci când nu se află pe pistă, se presupune ca ei să vor pregăti mintal. Conducătorii auto trebuie să știe când să treacă, când să nu treacă, când să întreacă adversarul și când să se retragă. Din nou, karting-ul de curse este un sport al minții și mușchilor.   

Este Kart Racing-ul activitatea extra curriculară cea mai potrivită pentru copilul tău?

Dacă familia dvs. nu este familiarizată cu cursele kart, dar credeți că s-ar potrivi excelent, cel mai bun sfat este să începeți cu încetul: să faceți o excursie de familie la pista de karting rapid din Houston, pentru a avea o experiență personal. Dacă copilul dumneavoastră (sau dumneavoastră și copilul dumneavoastră) vă bucurați de această experiență, pregătiți-vă treptat de cursele de kart într-un mediu competitiv.

Cerul este într-adevăr limita când vine vorba de cât de serios este sportul pentru dvs. Când vă înscrieți copilul în Liga celor Mici, nu vă așteptați să se manifeste că în ligile celor mari. Păstrați-vă așteptările realiste și pentru karting; nu vă așteptați ca copilul dvs. să devină următorul campion mondial de Formula 1 (deși nu se știe niciodată!)

Ca și în cazul oricărui sport, abordați cursele de kart cu scopul de a vă distra și de a vedea care e progresul. Vizitarea pistei o dată sau de două ori pe săptămână este un început minunat. Încearcă să participi la curse competitive, înscriindu-te pentru cât mai multe curse pentru nivelul tău. Dacă începeți să câștigați, treceți la curse regionale. Dacă sunteți un competitor all-in kart, veți vedea că sportul va ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Dar, dacă doriți doar să adăugați un alt sport în repertoriul copilului dvs., puteți echilibra cursele de kart și alte sporturi competitive.